Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu

İslam Memiş tarih geldi dedi! Gram altını olan dikkat

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Tüm dünya nefesini tuttu, altın fiyatlarını etkileyecek o kararın geleceği günü bekliyor. ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı 18 Eylül'de açıklanacak. Uzun bir aranın ardından ilk kez faiz indirimine gitmesi beklenen banka için uzmanlar 'kırılma noktası olacak' yorumunu yaparken, gram altın fiyatı için yıl sonu tahminleri de geldi. Peki gram altın 3000 TL olur mu? İşte 2 Eylül Pazartesi Kapalıçarşı gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları ile güncel altın grafiği...

İslam Memiş, altın yatırımcılarına kritik bir uyarıda bulunarak, önümüzdeki günlerde piyasalarda büyük dalgalanmalar yaşanacağını söyledi.

Özellikle ani fiyat hareketlerinin yatırımcıları yanıltmaması gerektiğini belirten Memiş, altının uzun vadede değer kazanmaya devam edeceğini ifade etti.

Memiş, yatırımcılara kısa vadeli düşüşlerde panik yapmamalarını ve altının güvenli liman statüsünü koruyacağını hatırlattı. Bu süreçte dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

18 EYLÜL’E DİKKAT! FED FAİZDE EN ZOR KARARI…
Piyasada bu hafta gözler Fed'in beklenen faiz indiriminin boyutuna ilişkin bir işaret olabileceği değerlendirilen ABD istihdam verilerinde olacak. Fed'in 17-18 Eylül'deki politika toplantısında faiz indirim döngüsünü başlatması bekleniyor. CME FedWatch aracına göre, yatırımcılar şu anda 25 baz puanlık bir indirim için yüzde 69, 50 baz puanlık bir indirim için ise yüzde 31 şans görüyor.


ALTINDA SON DURUM

Bu hafta açıklanacak başlıca veriler ISM anketleri, JOLTS iş ilanları, ADP istihdamı ve tarım dışı istihdam raporu. Cuma günü açıklanacak olan tarım dışı istihdam raporunun istihdamın 165 bin arttığına ve işsizlik oranının yüzde 4,2'ye düştüğüne işaret etmesi bekleniyor.

uıç

BUGÜN GRAM ALTIN, ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?
Yurt içinde ise altın fiyatları yeni haftanın ilk gününde yatırımcıların odak noktasında. Bugün Kapalıçarşı serbest piyasada gram altın fiyatı 2.763 lira, çeyrek altın 4,589 TL ve Cumhuriyet altını da 18.813 TL seviyesinde bulunuyor.



İslam Memiş, "ABD'den gelen son veriler, yılın geri kalan döneminde faiz indiriminin güçlü bir olasılık olduğunu gösteriyor" dedi. Eylül ayına girilmesiyle piyasalarda neler olabileceği konusunda şu açıklamalarda bulundu:

"Fed Başkanı Powell’ın yumuşak tondaki açıklamaları ve enflasyon verileri, altının ciddi bir yükselişin eşiğinde olduğunu gösteriyor. Son haftalardaki hareketliliğin sadece bir hazırlık dönemi olduğunu söyleyebiliriz, çünkü Fed’in faiz indirimine gitmesi durumunda, dolardan çıkan yatırımcılar ilk olarak altına yönelecektir."

"Yılın geri kalan dört aylık döneminde önemli fiyat dalgalanmaları olacak. Ani yükselişler, ardından şok düşüşleri getirecek. Ancak bu teknik dalgalanmalar sırasında paniğe kapılmamak ve altının uzun vadede yükseliş trendini sürdüreceğini unutmamak gerekiyor."


"Yıl sonuna kadar gram altın için 3000 ila 3500 lira arasında geniş bir hedef aralığımız var. Ons altındaki yükselişler de devam edecek ve 2800 dolar beklentisi hâlâ geçerli. Kısa süreli düşüşlere aldanıp altınlarını satanlar, tekrar yerine koyamayacaklar."

"Eylül ayıyla birlikte yükseliş hareketi belirginleşecek. Bu yüzden altın almayı düşünenlerin, bu hafta bitmeden kararlarını vermeleri gerekiyor. Sadece altın değil, biliyorsunuz bir sözüm var:

Yıl boyunca herkes eğlenir ama en son gülen gümüş olur. Yılın son çeyreğinde gümüş fiyatlarında da ciddi yükselişler bekliyoruz."

"Emtia piyasasında yaşanacaklar, kimseye satın alma fırsatı vermeyecek kadar hızlı gelişecek. Bu nedenle hazırlıkları tamamlayıp, alınacak varlıkları şimdiden bir kenara koymanın tam zamanı."


“KIRILMA NOKTASI OLACAK”
Piyasalara ilişkin değerlendirmede bulunan İslam Memiş, “18 Eylül’de Fed’in faiz kararı, küresel piyasalar için bir kırılma noktası olacak. Fed’in faiz kararı, küresel piyasalarda yeni fiyatlamalara neden olacak” yorumunu yaptı.


GRAM ALTINDA 3000 TL ÇANLARI
Ekonomist Belgin Maviş ise altının gram fiyatı tahminini şu sözlerle açıkladı:
“Gram altında 2750 liranın üzerindeki fiyatlamalar dikkat çekiyor. Hem doların değer kazanımı hem ons tarafındaki pozitif seyre baktığımızda gram altında yükselişleri yine takip ediyor olacağız. Özellikle son günlerde ‘ev sahipleri kiracısından altın isteyebilir mi?’ şeklinde haber akışı gündeme gelmişti. Hazine ve Maliye Bakanlığı bunun mevzuata uymadığını açıkladı. Bununla ilgili her haber akışı altını gündeme taşıyacaktır. Türk yatırımcısı altını seviyor. Gram altına teknik anlamda baktığımızda 2750-2850 lira seviyeleri bir hedeftir. Bence gram altında yıl sonunda 3 bin lira seviyesine yakın bir noktayı görebiliriz.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.