Binance üzerinde bitcoin btc xrp ada eos eth shib wink xlm bnb link uni ltc usdt doge dot sol vet ass trx btt fil neo xmr xtz atom avax cake rune dash chz sushi paribu btcturk bitcin bitexen
Yukarı Çık Çapası Kodu

Kısa Sürede Büyük Göğüslere Sahip Olmak İster Misiniz

Yazı Boyutunu Büyütüp-Küçültme +Aa-
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
-- --
Küçük göğüsler birçok kadının ortak derdidir. Seçilen kıyafetleri istenilen şekilde dolduramamak, destekli sütyenlerden medet umarak geçirilen bir hayat ihtimali göğüs ölçüsü istediği ölçüde olmayan her kadının canını sıkar. Eksik hissettirir. Çoğu zaman görünüşlerinden utanmalarına sebep olur. Bu his var olan diğer özelliklerini ve güzel yanlarını fark etmelerini engeller. Bu duruma fazlasıyla önem veren bayanlarda öz güven eksikliğine sebep olmaya kadar uzanır. Başarılarınızı, sizi siz yapan özelliklerinizi, diğer insanlara nasıl hissettirdiğinizi görmezden gelmenize ve çoğu zaman yetersiz hissetmenize neden olur.
20 dakikadan daha az bir zamanda gerçekleştirilen operasyonun maliyeti yaklaşık olarak 2500 ile 3500 dolar arasında değişiyor. Şimdilik yalnızca Amerika'da uygulanan geçici göğüs implantları sadece 24 saat kullanılabiliyor.

Bu yöntem, göğüslerini büyütmek isteyen, ancak nasıl görüneceği ya da ne kadar ağır olacağı konusunda tereddüte düşen kadınlar için de hayat kurtarıcı bir yöntem olacak.

Şimdilik yalnızca 24 saat gibi kısa bir süre için kullanılabilen bu geçici implantlar, yapılacak çalışmalardan sonra 2 haftaya kadar uzatılacak.

İdeal göğüs büyüklüğü ne kadar olmalı? 

Bir doktor abimiz demiş ki: İdeal meme büyüklüğü, mutlak surette vücut ölçüleri ile uyum içinde olmalıdır. Göğüsler, varlığını hissettirecek kadar dolgun olmalı, doğal görünmelidir. 
Meme vücudun taşıyamayacağı kadar büyük olmamalıdır. 
Meme vücut hatlarından dışarıya taşmamalıdır. Vücuttan taşacak kadar büyük olduğunda doğallıktan uzak olur. 
Memelerin her ikisi, eşit şekil ve büyüklüğe sahip olmalıdır. Göğsün orta kemiğinin en üst noktası ile her iki meme ucunu birleştirdiğimizde oluşan üçgenin her bir kenarının birbirine eşit olması gerekir. 
[Geometri bilenler <3]

Kadın Göğsü Hakkında İlginç Bilgiler:


Dünyanın en büyük "doğal" göğüsleri Norma Stitz adlı kadına aittir. [Görmenize gerek yok tavsiye edilmez ]
Sol meme sağ memeden biraz daha büyüktür.
NGO adındaki cesur bir örgüt kadınların üstsüz dolaşabilme hakkını savunuyor. Sadece kadınlar değil, erkekler de üstsüz dolaşabilmeli diyorlar ve Avrupa'nın bazı bölgeleri ve Kanada başta olmak üzere bu hakları elde ettiler. 
Erkekler de süt verebilir. Ancak, bu çok nadir bir durumdur. 
Erkeklerin bir kadında ilk dikkat ettikleri yer göğüstür. [bakcaz tabi]
Göğüslerine silikon yaptıran kadınlar arasında intihar yaygındır 
Kadınların en çok bıçak altına yattığı estetik operasyonu silikon taktırma
Çin'deki üniversitelerde sütyenle ilgili bölümler var. 
Dünya ortalamasına göre en büyük göğüslü kadınlar İngiliz kadınları 
Dünyanın en büyük silikonlu göğüsleri Mayra Hills'e ait 
Ortalama bir kadın göğüsü 500 gramdır.
Silikonlar bazen hayat kurtarabilir İsrailli bir kadın Hizbullah saldırısından silikonları sayesinde kurtulmuştu. Kurşunlar göğsüne isabet etmiş ve sağ kalmıştı. Tabii, herkes bu kadar şanslı olmayabilir. 
  

Küçük göğüslere sahip olmak artık kaderiniz değil daha-buyuk-gogusler büyük göğüslere sahip olmanızı hayal olmaktan çıkarıyor. Hayatınızı değiştirecek e-kitap, edindiğiniz inanılmaz bilgiler sayesinde çok kısa bir süre içerisinde fark yaratmanızı ve büyük göğüsleriniz ile yepyeni bir görünüm kazanmanıza olanak sağlıyor. Bu güne kadar denediğiniz ve sonuç alamadığınız tüm ürünleri unutun. Mucizevi kitap sayesinde edindiğiniz ve uyguladığınız bilgiler ve yöntemler yardımı ile hayatınızda yepyeni bir sayfa açacaksınız. Her şeyden önce kendi görünümünüz ile barışacaksınız. Özgüven duygunuzu geri kazanacak, güzel olduğunuz gerçeğini kabul edeceksiniz. Eşinizi sevgilinizi memnun edememe korkularını bir kenara bırakıp birlikteliğinizde emin adımlarla ilerleyebileceksiniz.

Bu efsane e-kitap sayesinde sizde büyük göğüslere sahip olabilirsiniz!
Giydiğiniz kıyafetleri doldurmak, hatta bluzlarınızın üst düğmesinin kapanmaması delicesine sevinmenize sebep olacak. Büyük göğüslü kadınlara olan imrenmeleriniz siz de kısa bir süre içinde onlardan biri olacağınız için pek yakında son bulacak. Çok ama çok uygun bir fiyata sahip olacağınız e-kitap sayesinde hayalleriniz gerçeğe dönüşecek. Günlük, sosyal ve iş hayatınızda kısacası günün her anında, her yerde, her zaman çok daha kadınsı ve seksi hissedeceksiniz. Küçük göğüslere hoşça kal diyerek büyük göğüslere kocaman bir merhaba demeniz istediğiniz an gerçekleşebilir. Her yaşta işe yarayan bilgiler ile üç haftada bir beden büyümeye hazır olun.

Eskiden olduğu gibi kimsenin sizi fark etmediği düşüncesinden sıyrılarak büyük göğüsleriniz ile her adımınızda ben buradayım diyecek ve her yerde hızla fark edilen kişi olacaksınız. Muhteşem görünümünüzle her an dikkat çekecek, daha iyi hissettiğiniz için daha iyi yaşayacaksınız. Kaliteli e-kitaba sahip olarak hemen şu an hayatınızı değiştirmeye başlayabilirsiniz. Sizi mutsuz eden bu gerçeği sonlandırarak istediğiniz herkesi etkileyebilme gücüne sahip olabilirsiniz. Göğüsleriniz büyüsün hayatınız değişsin. Dolgulu sütyenlere veda ederek ben buradayım demek için indirimi kaçırmadan kaliteli ve eşsiz esere sahip olmayı seçin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p İzle Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyret Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.memursite.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
Memursite.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@memursite.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17
TRT 1, Kanal D, Atv, Show TV, Star TV, Kanal 7, Tv 8, Fox TV ve online ücretli dizi ve film platformlarının Netflix, BluTV, puhutv, exxen, amazon prime, FOXPlay, beIN CONNECT, Filmbox Live, Mubi, D-Smart GO, Turkcell TV Plus, Tivibu, YouTube gibi sitelerin ücretli içeriklerini en sevdiğiniz dizileri, en beğendiğiniz filmleri ücretsiz olarak kendi sitelerinden izleyiniz.